Aktuella händelser

  • Nytt jourföretag: Q Security

    Från och med den 1 november 2024 kommer Q Security att ansvara för vår störnings- och fastighetsjour. De tar över från vår tidigare leverantör och arbetar för att skapa en trygg och säker miljö för alla hyresgäster.

  • Partillebo stöttar Städa Sverige

    Partillebo fortsätter sitt stöd till hållbarhetsprojektet Städa Sverige, som engagerar lokala idrottsföreningar att städa sin närmiljö från skräp. Lördagen den 19 oktober mellan 9.30 och 12.30 samlas idrottsföreningar från hela Partille för att göra sin städinsats. Minst 240 idrottsungdomar och ledare kommer att delta.

  • Uppdatering av Mina sidor

    Vi gör förbättringar på Mina sidor. Under tiden kan vi inte publicera nya lägenheter för uthyrning. Vid månadsskiftet oktober/november ska du kunna logga in på den nya versionen av Mina sidor. Då kan du återigen söka lägenheter.

  • Inflyttning på Vågkanten

    De första hyresgästerna har nu flyttat in i Partillebos senaste nyproduktion – Vågkanten. Byggnaden, med sin moderna vågformade arkitektur, erbjuder ett attraktivt boende vid Säveån. Alla 58 enrumslägenheter är uthyrda.

  • Nya städbolag från 1 oktober

    Från och med den 1 oktober kommer två nya städbolag att ansvara för städningen i de gemensamma utrymmena i våra områden. Förenade Service AB kommer att städa i Centrum och Öjersjö. Samhall AB kommer att städa i Björndammen och Sävedalen.

  • Partillebo har inte anlitat säljare av bredband

    Vi vill tydliggöra att Partillebo inte samarbetar med de säljare från externa bolag som i slutet av september gjorde besök i Partillebos bostadsområden.

  • Pålning och övriga arbeten i Simhallskvarteret – tidplan och störningar

    Under hösten 2024 pågår intensiva arbeten i Simhallskvarteret i Partille centrum. Detta inkluderar både spontning och pålning, vilket medför ökat buller under vissa perioder. Nedan följer en översikt av arbetets omfattning, tidplan och hur det påverkar närområdet.

  • Partillebo och Partille kommun får Lån för Social Hållbarhet för att bygga simhallen

    Partillebo, tillsammans med Partille kommun, får ett så kallat Lån för Social Hållbarhet från Kommuninvest för att finansiera byggnationen av den nya simhallen.

  • Nytt simhallskvarter i Partille skapar framtidens mötesplats

    Simhallskvarteret i Partille kommer att erbjuda simhall, bostäder och lokaler under ett och samma tak – mitt i centrala Partille. Den 2 september arrangerades ett ceremoniellt första "simtag” med Partillebo, Partille kommun, PEAB, AF Bostäder och Kynningsrud Bostäder.

  • Så parkerar du i närheten av Partille arena

    I samband med att vi bygger Simhallskvarteret stänger vi av en parkering intill Partille arena. Vi öppnar samtidigt upp nya parkeringsplatser i området och gör om flertalet tillståndsparkeringar till besöksparkeringar, för ökad flexibilitet.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 Nästa