Aktuella händelser

 • Oluffs Galej – en vinnare är utsedd i vår tipspromenad

  Partillebo var en av flera som deltog under årets Oluffs Galej, en riktig familjefest med aktiviteter för alla åldrar! Nu är en vinnare utsedd i den tipspromenad vi anordnade – ett stort grattis önskar vi Asieh som vann ett presentkort från Allum på 500 kronor! Här hittar du de rätta svaren.

 • Surrande hyresgäster flyttar in

  I maj flyttade fler små och surrande hyresgäster in hos Partillebo. Partillebo har nu, i samarbete med Stadskupan, sammanlagt sex bikupor som bidrar till biologisk mångfald och pollinering i våra områden.

  Tack till alla som skickade in namnförslag till våra nya bidrottningar – och varmt välkomna önskar vi Beeyonce, Bianca, Bibi och Bee Happy!

 • Nya telefontider från 4 juni

  Från och med tisdag 4 juni ändras Partillebos telefontider. Det beror på att vi byter leverantör av växeltelefoni. Du kan alltid göra din felanmälan via Mina sidor eller skicka ett mejl om du har ett ärende utanför våra telefontider. Vid akuta ärenden, kontaktar du vår fastighetsjour.

  Från och med 4 juni 2024 gäller följande telefontider.

 • Så hanterar vi måsar

  Under våren och sommaren är måsar en vanlig syn, något som kan upplevas som störande – särskilt när de bygger bon på olämpliga platser. På Partillebo arbetar vi aktivt med att hantera måsarna, och du kan också hjälpa till.

 • Parkeringsautomater tas bort

  Den 1 september 2024 tar vi bort parkeringsautomaterna på 16 av Partillebos parkeringar. Du betalar därefter din parkeringsbiljett med sms, app eller talsvar till vår operatör Easypark.

 • Släpvagnar i våra bostadsområden

  Partillebo erbjuder gratis släpvagnar i våra bostadsområden genom ett samarbete med företaget Freetrailer. De senaste tolv månaderna har våra släpvagnar bokats vid totalt 1 000 tillfällen, vilket visar på den stora efterfrågan på delningstjänsten.

 • Nu kan du bara logga in med lösenord

  Från 22 april kan du bara logga in med personnummer och lösenord – inte med Mobilt BankID. Till hösten lanserar vi nya Mina sidor. Då kommer du kunna använda BankID igen.

 • Partillebo sponsrar simskola för barn

  Vi på Partillebo tycker det är viktigt med simkunnighet. Därför erbjuder vi våra hyresgäster att lära sig simma till reducerat pris i simskola tillsammans med Svenska Livräddningssällskapet Göteborg.

 • Inloggning med BankID upphör tillfälligt

  Från den 22 april kan du bara logga in med lösenord och användarnamn, inte Mobilt BankID. Testa gärna ditt lösenord redan nu, så vet du att du kan logga in efter förändringen.

 • Bikupor i våra områden

  I maj får Partillebo 200 000 nya hyresgäster! Då är det inflyttning i fyra nya bisamhällen som placeras ut i våra olika områden.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 Nästa