Övernattningslägenhet

Alla Partillebos hyresgäster har möjlighet att inte bara hyra en rymlig samlingslokal, utan även hyra övernattningslägenhet. Ni finner bokningsformuläret ligger längst ner på denna sidan.

Kostnad för att hyra dessa övernattningslägenheter, som sedan debiteras på hyran, är:

Vardagar: 300 kr/dygn Helg (fre-sön): 600 kr Hel vecka: 1800 kr
Max hyrestid 1 vecka och bara en lägenhet åt gången.

En depositionsavgift på 500 kr kontant erläggs vid utkvittering av nyckeln och som återlämnas efter godkänd städbesiktning. För bokning kontakta vår hyresavdelning.

OBS! Eventuell avbokning skall ske senast två dagar före bokat datum, efter detta utgår debitering på debiteras halva beloppet.

Observera att husdjur ej är tillåtna i våra övernattningslägenheter pga allergi.För allas trivsel så ska det vara tyst kl. 22. Lägenheten ska städas innan nycklarna återlämnas.

Gamla Kronvägen 76 (Forellen)

Denna lägenhet på 27 kvm är utrustad för 4 personer med två bäddsoffor. I lägenheten finns litet pentry med diverse husgeråd som är till för lättare förtäring.

Sänglinnen, handdukar, rengöringsmedel samt diskmedel medtas.

OBS! Notera att både samlingslokalen och övernattningslägenheten i Forellen
kan vara uthyrda samtidigt, till olika hyresgäster.

Björnbergsväg 15 (Finngösa Park)

Denna lägenhet på 17 kvm är utrustad för 2 personer med en bäddsoffa. I lägenheten finns litet pentry med diverse husgeråd som är till för lättare förtäring.

Sänglinnen, handdukar, rengöringsmedel samt diskmedel medtas.

_DSC5175Övernattn.lgh. Finngösa.jpg

Hossabergsvägen 22 (Öjersjö)

Denna lägenhet på 43 kvm är utrustad för 5 personer med 1 bäddsoffa samt 1 våningssäng med undersäng. I lägenheten finns kök med diverse husgeråd som är till för lättare förtäring.

Sänglinnen, handdukar, rengöringsmedel samt diskmedel medtas.


2019-12-06 11.05.26.jpg

2019-12-06 11.05.16.jpg

Bokningsförfrågan

Här kan du skicka en förfrågan gällande våra övernattningslägenheter. Under meddelande kan du ställa frågor eller uppge om ni te x kan tänka er att byta lägenhet ifall förstahandsvalet redan är bokat.

Välj Övernattningslägenhet