Om Partillebo

Partillebo AB är verksamma inom fastighetsbranschen och ägs till 100% av Parthaella AB som igen ägs till 100% av Partille Kommun. Partillebo AB äger, förvaltar, bygger och hyr ut bostäder och lokaler. Bolagets vision är ”Tillsammans skapar vi den bästa framtiden i Partille”.

Partillebo AB äger och förvaltar cirka 4 000 bostäder och cirka
250 000 kvm lokaler i Partille. Kommunen är Partillebos största kund som lokalhyresgäst.

Bostäder

Vi kan erbjuda dig allt från marklägenheter i parhus mitt i naturen till centralt belägna lägenheter i Partille centrum. Vårt mål är att skapa den absolut bästa och mänskligaste bostadsmiljön, där både barn och vuxna kan trivas och må bra utifrån sina behov. Det är därför glädjande när hela 98 % av våra hyresgäster i en undersökning har sagt sig vara nöjda med sitt boende hos Partillebo.

Vi har en stark ekonomi och en hög underhållsnivå. Detta innebär en trygghet för dig som hyresgäst. När det gäller din egen lägenhet kan du själv vara med och bestämma över eventuell renovering med vårt Hyresgäststyrda lägenhetsunderhåll (HLU) när lägenheten är sju år eller äldre.

Lokaler

Vi har ett betydande ansvar för Partilles invånare, genom att vi äger och förvaltar många av de fastigheter där den offentliga servicen från Partille Kommun sker. Kommunen hyr lokaler i form av förskolor och grundskolor, idrottsplatser och idrottshallar, sjukhem, gruppboenden och servicelägenheter, bibliotek, teater- och kulturbyggnader m.m av Partillebo.

Vi hyr även ut till privata aktörer som driver offentlig serviceverksamhet som exempelvis kollektiva förskolor, sjukhem och vandrarhem. I centrala lägen hyr vi ut kommersiella lokaler. Ett fåtal mindre lokaler finns också att hyra i våra bostadsområden.