Hossaberget är det nya bostadsområdet väster om Hytterkullen utmed Nya Öjersjövägen.

Öjersjö fortsätter att växa. Nu ska det nya bostadsområdet Hossaberget med ca 240 bostäder utvecklas, varav Partillebo bygger 76 st hyresrätter.

Här kommer en tät småskalig bebyggelse både med hyresrätter, bostadsrätter, radhus och friliggande villor att byggas de närmaste åren. Visionen är att du ska kunna bo här i alla livets skeden.

Den gemensamma nämnaren för alla hus kommer att vara smakfull arkitektur som förenas med fin natur och närhet till kollektivtrafiken, som tar dig lika snabbt till Partille centrum som till Korsvägen i Göteborg.

Området byggs i 3 etapper och inflyttningen i etapp 1 blir 2018-07-01, etapp 2 är planerad till 2019-03-01 och etapp 3 till 2019-07-01.

Lägenheterna

76 nya lägenheter fördelade enligt följande: 5 flerbostadshus med 12 lägenheter i varje hus, 1 radhus med 8 lägenheter och 8 friliggande villalägenheter. Lägenheterna är ljusa med tvättmaskin och torktumlare som standard. Dom 8 frilligande villalägenheterna har carport och parkering vid husen och övriga lägenheter kommer man att ha möjlighet att hyra en parkering i anslutning till husen.

Närområde

De olika gårdarna som byggs kommer att ha olika form och sammanhang. Varje plats får sin egen karaktär stärkt av vilka arter av träd, buskar, vårlökar, sommar eller höstblommor som växer där.

Området

Öjersjö ligger väldigt naturskönt med närhet till både Stora Kåsjön och Delsjöområdets naturreservat och många trevliga utflycktsmål i området.

I Öjersjö centrum finns servicebutik, pizzeria, frisör och barnavårdscentral. Större affärscentrum finns i Partille centrum med Allum samt i Mölnlycke. Från busshållplatsen tar det ca 10 min till Partille centrum och ca 15 min till Korsvägen i Göteborg.

I Öjersjö finns flera skolor och förskolor.

Fakta Hossaberget:
  • Antal huskroppar: 14 st
  • Antal lägenheter: 76 st
  • Lägenhetsstorlekar : 1 - 5 ROK, 40 - 110 kvm
  • Antal våningar: 1 - 4
  • Hiss: Ja
  • Balkong/uteplats: Alla lägenheter har balkong eller uteplats
  • Parkering: Kan hyras i anslutning till husen via eget kontrakt
  • Området blir helt rökfritt

Uthyrning

Uthyrningen av lägenheterna pågår och ni hittar lediga lägenheter på vår hemsida, för att kunna söka måste man vara registrerad.

För er som vill få kännedom om när vi publicerar lägenheterna gå till era Mina sidor och lägg upp Hossaberget i er prenumeration.

Länk till lnloggning: