Naturnära i Gökegård

Bilder

Karta

Alla lägenheter är uthyrda och vi hoppas våra hyresgäster ska få en fin inflyttning.

punkthus_211026.jpg

Etapp 1 - Gökegård Centrum

Partillebos första etapp blir tre punkthus i områdets centrum. Husen har tillsammans 63 lägenheter med 2-4 rum och kök i storlekarna 47-90 kvadratmeter. Två av husen binds ihop av en vårdcentral som kommer att hyras av Västra Götalandsregionen.

Husen byggs som Miljöbyggnad, nivå silver enligt Sweden Green Building Council, https://www.sgbc.se/certifiering/miljobyggnad/vad-ar-miljobyggnad/

I direkt anslutning till våra fastigheter byggs en coop butik. Det tar endast 15 min till Korsvägen med expressbussen. Här kan man alltså bo på landet mitt i stan då man har både Kåsjön och fin natur runt knuten.

I området kommer det även att finnas en bilpool, med två bilar från Volvo On Demand, som man enkelt hyr via en app så länge man behöver.

Husen stod klara för inflyttning november 2023 .

Etapp 2 - Västra Höjden

I Partillebos andra etapp byggs ytterligare ett 100-tal hyresrätter på Västra Höjden.

Trolig byggstart är 2024 med inflyttning cirka två år senare.

Det kommer att bli en blandad bebyggelse med både större och mindre flerbostadshus. I den södra delen av området planerar vi att bygga två punkthus. I den norra delen är det tänkt att bli lägre hus med färre lägenheter. Uthyrning av lägenheter som byggs i etapp 2 startar tidigast sommaren 2025.

De gulmarkerade områdena på kartskissen här nedanför visar placeringen av etapp 1 och etapp 2.

kartskiss_gokegard_211026.png